Ring och boka tid redan idag.

Taiji


Johannes gör taiji Taiji är en tusenårig kinesisk träningskonst som utövas runt om i världen. Många människor i dagens samhälle känner sig utarbetade och stressade. Övningar i Taiji ger dig bättre fysisk och mental styrka. Genom att träna taiji omfördelas livsenergin i kroppen. Varje rörelse i övningarna påverkar kroppen och dess inre organ.

Träning i taiji ger lindring av värk och spänningar. Taiji hjälper också kroppen att balansera sig efter behov, med viktminskning eller viktökning som resultat. Genom att lära sig Taiji undviker man riskerna för belastningsskador och det psykiska och fysiska välbefinnandet ökar.

Vi anordnar kurser och föreläsningar i taiji för företag och privatpersoner. Dags- och kvällskurser pågår i Södertälje, Trosa, Gnesta, Järna, Nyköping, Katrineholm, Varberg och Kungsbacka. Vid behov kan kurser även startas på andra orter. Intensivkurser anordnas runt om i Sverige.

Kurser

Taiji 24-form - Grundform och den mest utbredda formen i världen

Taiji 45-form - En något mer avancerad övning som bygger på 24-formen

Taiji Svärd - Ytterligare en övning som utföres med svärd och med 24-formen som grund

Instruktörsutbildning - Kurser för dem som i sin yrkesutövning vill lära ut taiji, finns även inom qigong. Denna utbildning efterfrågas ofta av företag inom hälso- och friskvårdsbranschen.

Missa inte detta tillfälle att ge kropp och själ en nytändning!